Hlavní obsah

Uražený Ronaldo utekl ze stadionu před koncem zápasu. Za trest nebude v nominaci na Chelsea

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Fotbalisté Manchesteru United vybojovali cennou výhru (2:0) v parádním středečním šlágru Premier League proti Tottenhamu. Po zápase se však nakonec nejvíc řešil hráč, který do utkání vůbec nezasáhl. A to hvězdný náhradník Cristiano Ronaldo, jenž nakonec nevydržel na stadionu ani do závěrečného hvizdu. Trenér Erik ten Hag se rozhodl klukovinu portugalského hráče potrestat vyřazením z nominace na sobotní souboj s Chelsea.

Foto: Dave Thomposon, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo zaujal předčasným odchodem ze stadionu.

Článek

Obrázky nasupené legendy, jak v rozlišováku pro náhradníky mizí v tunelu stadionu Old Trafford ještě před vypršením 90. minuty, místo aby se těšil na vítězné křepčení se spoluhráči a fanoušky, se pochopitelně staly pro anglická média velkým soustem. Podle některých z nich dokonce hvězdný CR7 stihl opustit celý stadion, ještě než utkání skončilo.

Kouč Erik ten Hag nedal po zápase jasnou odpověď, jak to s předčasným odchodem portugalského fotbalisty. „Viděl jsem ho, ale nemluvil jsem s ním. Budu se tím zabývat zítra (ve čtvrtek), ne dnes. Slavíme vítězství," uvedl kouč před novináři.

„Teď tomu nevěnuji pozornost. Chci se soustředit na tým a úchvatný výkon všech jedenácti hráčů. Parádní práce celého týmu," dodal ten Hag.

Ronaldo podobnou věc neudělal Ten Hagovi poprvé. Už v červenci opustil Old Trafford poté, co byl v přípravném duelu s Vallecanem o poločase vystřídán. Nizozemský kouč tehdy označil jeho jednání za „neakceptovatelné".

A je pravděpodobné, že na Portugalce bude tentokrát naštvaný mnohem víc, protože na tým strhl negativní pozornost a zastínil tak možná nejlepší výkon United pod tímto trenérem.

Reklama