Hlavní obsah

Zvrat v případu sexuálního napadení, kterého se měl dopustit Ronaldo. S čím přišel soud?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas/Praha

Portugalská fotbalová hvězda se raduje. Soud v Las Vegas totiž doporučil zamítnout žalobu na Cristiana Ronalda za údajné sexuální napadení, kterého se měl dopustit v roce 2009 na Kathryn Mayorgaové.

Foto: Phil Noble, Reuters

Cristiano Ronaldo může slavit. Jeho jméno bude očištěno.

Článek

Zdá se, že jméno slavné CR7 bude oficiálně očištěno. Občanskoprávní soud v USA totiž rozhodl o zamítnutí obvinění vzneseného Kathryn Mayorgaovou. Ta Ronalda obvinila, že ji v roce 2009 sexuálně napadl.

„Jsme potěšeni podrobným přezkoumáním této záležitosti soudem a jeho ochotu spravedlivě aplikovat právo na fakta a doporučit zamítnutí občanskoprávního řízení proti panu Ronaldovi," uvedl fotbalistův právník Peter S. Christiansen.

Foto: @triantafyllidi2, Twitter

Cristiano Ronaldo s Kathryn Mayorgaovou

Ronaldo dříve uváděl, že jeho vztah s Mayorgaovou byl vždy dobrovolný. Právník údajné poškozené by se do 14 dnů proti rozhodnutí soudu mohl odvolat. Trestní řízení však už bylo zastaveno.

Mayorgaová Ronalda obvinila že ji v roce 2009 po noční schůzce sexuálně napadl v hotelovém pokoji v Las Vegas. Portugalský fotbalista tvrzení důrazně popřel. Podle bulvárního deníku The Mirror spory s ženou urovnal před lety částkou 375 tisíc liber (asi 11 milionů korun).

Reklama