Hlavní obsah

Rangers před duelem se Spartou prošli přes Hearts do finále Ligového poháru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Rangers se naladili na odvetu s pražskou Spartou v Evropské lize postupem do finále skotského Ligového poháru. V semifinálovém utkání na neutrálním stadionu Hampden Park porazili 3:1 Hearts. Po bezbrankovém poločase se během čtvrthodiny od 50. minuty dvakrát gólově prosadil anglický obránce James Tavernier a jednou útočník Scott Wright. Soupeř snížil paradoxně až v oslabení, nedlouho po vyloučení Stephena Kingsleyho proměnil penaltu Lawrence Shankland.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalisté Rangers se radují z branky

Článek

Tavernier dvěma pohárovými zásahy potvrdil aktuální dobrou formu, od bezbrankové remízy na Spartě se zapsal mezi střelce i v obou ligových duelech a s pěti góly se dělí o druhé místo v tabulce kanonýrů. V lize patří Rangers po sérii čtyř vítězství druhé místo s osmibodovou ztrátou na Celtic. V pohárovém finále se utkají 17. prosince s Aberdeenem.

Letenský tým se představí na padesátitisícovém Ibrox Stadium v Glasgow ve čtvrtek. Před vzájemným duelem oba soupeři se čtyřmi body ztrácejí dva na vedoucí Betis Sevilla. Zbylý účastník Aris Limassol má na konci pořadí před duelem ve Španělsku jednobodovou ztrátu.

Reklama

Související témata:
  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.