Hlavní obsah

Rangers v generálce na Spartu vyhráli ve skotské lize na hřišti FC Dundee 1:0

Fotbalisté Rangers zvítězili v 7. kole skotské ligy na hřišti FC Dundee 1:0. Celek z Glasgow se ve čtvrtek představí na Letné proti pražské Spartě v duelu 2. kola skupiny Evropské ligy.

Foto: twitter:@RangersFC, Twitter

Fotbalista Glasgow Rangers Aribo (ve fialovém) střílí jediný gól zápasu obhájce titulu na hřišti FC Dundee.

Článek

O vítězství obhájce skotského titulu rozhodl v 16. minutě Aribo. Po téměř hodině hry neproměnil penaltu domácí útočník Cummings. Svěřenci trenéra Gerrarda neprohráli pátý ligový duel za sebou a jsou v čele neúplné tabulky.

Rangers nastoupili v sestavě: McLaughlin - Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey - Kamara, Lundstram, Aribo - Hagi (73. Wright) - Morelos (67. Sakala), Roofe (82. Bacuna).

Rekordní pětapadesátinásobní skotští mistři v úvodu hlavní fáze Evropské ligy doma podlehli Lyonu 0:2. Sparta remizovala v Kodani s úřadujícím dánským šampionem Bröndby 0:0.

Duel na Letné má výkop v 18:45. Kvůli trestu za rasismus ze srpnového duelu 3. předkola Ligy mistrů s Monakem nesmějí na stadion žádní dospělí fanoušci. Pro organizované dětské skupiny však existuje výjimka, na Letnou může přijít 10.000 dětí. Kapacita je už naplněná.

Reklama

Související témata: