Hlavní obsah

Pro selfie se Součkem všechno! Fanoušek narušil zápas reprezentace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to jen malá kaňka na jinak povedeném výkonu. Přátelský zápas české fotbalové reprezentace proti Faerským ostrovům okořenil v samotném závěru jeden z diváků.

Foto: ČTK

Přátelské utkání české reprezentace s Faerskými ostrovy narušil v závěru fanoušek, který si chtěl udělat selfie s Tomášem Součkem.

Článek

Běželo už nastavení druhého poločasu, Češi vedli na Andrově stadionu v Olomouci po velmi solidním představení jasným rozdílem 5:0 a zápas pomalu směřoval ke konečnému hvizdu slovenského sudího Martina Dodala.

Jenže najednou se z tribuny, pronásledován pořadatelem, přiřítil na trávník jeden z fanoušků. Cíl měl jasný. Pořídit si selfie s největší hvězdou národního týmu a hráčem anglického West Hamu Tomášem Součkem totiž není nic jednoduchého.

Muž se doklouzal až k českému záložníkovi a svůj záměr nakonec splnil. Následně prchal z hrací plochy a přeskočil zpět zábrany za postranní čarou. Mizel směr tribuny, kam ho pronásledovali další příslušníci pořadatelské služby.

Suvenýr bude mít do konce života, otázkou však je, kolik bude celý incident stát fotbalovou asociaci. A zda jedince podle kamer identifikuje a bude po něm pokutu vymáhat.

Reklama

Související témata: