Hlavní obsah

Benevento - Lazio Řím 1:1Duel bratrů Inzaghiových v italské lize neměl vítěze

Aktualizováno

Trenérský duel bratrů Inzaghiových skončil ve 12. kole italské fotbalové ligy bez vítěze. Nováček Benevento vedený starším ze sourozenecké dvojice Filippem remizoval doma 1:1 se Simoneho Laziem, které nevyhrálo popáté z posledních šesti soutěžních zápasů.

Foto: Sport.cz

Trenérský duel bratrů Inzaghiových skončil remízou

Článek

Favorizované hosty poslal do vedení ve 25. minutě krásným obloučkem z voleje nejlepší evropský střelec minulé sezony Ciro Immobile, ale v poslední minutě prvního poločasu srovnal po špatně odvráceném rohu dalším volejem Pasquale Schiattarella.

V druhé půli měli více šancí domácí, ale španělský veterán v brance Lazia Pepe Reina zachránil v úplném závěru osmifinalistovi Ligy mistrů alespoň bod. Krátce před koncem dostal červenou kartu za faul střelec gólu Schiattarella, ale na výsledku se už nic nezměnilo.

Bratři Inzaghiové se proti sobě postavili podruhé v trenérské kariéře, v prvním souboji před dvěma lety Lazio porazilo Boloňu, kterou tehdy trénoval Filippo. "Včera v noci to bylo hodně zvláštní, když jsme spolu jako obvykle někdy kolem půlnoci telefonovali. Často spolu mluvíme o tom, jakou plánujeme taktiku, ale teď jsme si oba dávali pozor. Byl to hodně opatrný rozhovor," přiznal bývalý kanonýr a trenér AC Milán Filippo Inzaghi.

Jeho Benevento je třinácté šest bodů nad pásmem sestupu, Lazio osmé s tříbodovou ztrátou na pohárové příčky.

Italská fotbalová liga - 12. kolo:
Udine - Crotone 0:0
Benevento - Lazio Řím 1:1 (45. Schiattarella - 25. Immobile).

Reklama

Související témata: