Hlavní obsah

Fotbalisty Udine po devíti kolech bez výhry už netrénuje Sottil, vrací se Cioffi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po devíti ligových kolech bez výhry už netrénuje fotbalisty Udine jejich bývalý obránce Andrea Sottil. Vedení klubu rozhodlo o jeho odvolání i s celým realizačním týmem v úterý. Jak dnes Udine uvedlo na své webové stránce, na trenérský post se vrátil Gabriele Cioffi.

Foto: Andrea Bressanutti, ČTK/AP

Isaac Success z  Udine v souboji s obranou Lecce. Ilustrační foto.

Článek

„Udine s potešením oznamuje jmenování Gabriele Cioffiho novým trenérem prvního týmu. Podepsal smlouvu, která ho s klubem spojí do 30. června 2024 s opcí na další sezonu,“ uvedl klub v prohlášení.

Cioffi už v Udine v minulosti působil v sezoně 2021/22. V minulé ročníku trénoval Hellas Verona, po devíti kolech byl ale propuštěn.

Devětačtyřicetiletý Sottil se ujal fotbalistů Udine loni v létě a minulý ročník s nimi zakončil na 12. pozici. V této sezoně má ale bilanci šest remíz a tři prohry a dosud čeká na vítězství. V tabulce Serie A je mužstvo třetí od konce na sestupové 18. příčce.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.