Hlavní obsah

Fotbalová paráda! Další adept na Gól roku se představuje

Praha

Byla to trefa, na niž bude kolumbijský obránce Jeison Murillo bezpochyby dlouho vzpomínat. Čtyřiadvacetiletý fotbalista ve službách Interu Milán předvedl v osmifinále italského poháru proti Boloni fantastický akrobatický kousek, kterým uchvátil nejen příznivce Nerazzurri.

Jeison Murillo předvedl fotbalovou parádu

 
Článek

Lahůdkový okamžik přišel ve 33. minutě. Murillo se po rohovém kopu odhodlal k odvážnému zakončení, které slavilo úspěch. Kolumbijský stoper se položil do vzduchu a brilantními nůžkami téměř z hranice pokutového území poslal balón nechytatelně do sítě.

Inter po výstavní ráně vedl 1:0, přesto musel o postup ještě tvrdě bojovat. Krátce po této parádě sice navýšil náskok Rodrigo Palacio, jenže hosté v dalším průběhu střetnutí dvoubrankové manko smazali. Duel tak šel do prodloužení, v němž se o vítězný zásah postaral Antonio Candreva. Inter se po vítězství 3:2 střetne ve čtvrtfinále s Laziem Řím, jež vyřadilo FC Janov.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.