Hlavní obsah

Nestárnoucí kanonýr pracuje na návratu! V posilovně dře jako kůň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již čtyřicetiletý Zlatan Ibrahimovc si v nedávném souboji s Juventusem Turín přivodil zranění achillovy šlachy, kvůli kterému musel ze zápasu odstoupit. Švédský kanonýr však dělá vše pro to, aby se na fotbalové trávníky v nejbližší době zase vrátil. V posilovně dře jako kůň, což dokumentuje i na svých sociálních sítích.

Zlatan Ibrahimovic se aktuálně zotavuje ze zranění achillovy šlachy.

Článek

Špička tabulky italské nejvyšší soutěže je nesmírně vyrovnaná. Milánské AC aktuálně hájí třetí místo, přičemž na vedoucí Inter ztrácí pouze bod. V bitvě o titul by jistě rád pomohl i kanonýr Zlatan Ibrahimovic, který se však v současné době potýká se zraněním achillovy šlachy, kvůli kterému opustil duel proti Juventusu Turín (0:0). Čtyřicetiletý Švéd ovšem neúnavně pracuje na návratu zpět na hrací plochu, což dokazuje i svými videi na sociálních sítích.

Právě jedno takové se hodně rychle stalo virálním. Ibrahimovic v něm nohama visí na boxovacím pytli, na němž dělá sedy lehy. Příspěvek poté doprovodil výstižným slovem „trpělivost". Jen na Twitteru vidělo video téměř 7 milionů lidí.

Právě fyzická připravenost patří mezi dominantní stránky švédského útočníka, který i ve svých čtyřiceti letech patří mezi opory italského týmu. V létě mu sice vyprší smlouva, nicméně sportovní ředitel Paolo Maldini již potvrdil, že Rossoneri rozhodně stojí o roční prodloužení. Ibrahimovic v letošním ročníku italské nejvyšší soutěž zatím nasázel osm branek, dvakrát se mu povedlo asistovat. Vytáhlý Švéd ovšem v minulém kole přišel i o pikantní milánské derby, které jeho AC zvládlo poměrem 2:1.

Reklama