Hlavní obsah

VIDEO: Fotbal ve vánici. Gól byl téměř neviditelný

LIVORNO/PRAHA

Taková to byla slota, že na první pohled prostřednictvím kamery či z hlediště nebylo zcela patrné, kdo a jak dopravil míč do sítě. Též Itálii zachvátila zima, a to s pořádnou chumelenicí. Ba dokonce by se to, co se dělo při utkání Serie B Livorno - Varese, směle dalo nazvat vánicí, v níž by bylo možné věrohodně točit i horská dramata.

Gól ve vánici

Článek

Rozhodčí tohle utkání - na rozdíl od některých jiných v italské první i druhé lize - nepřerušil a nechal fotbalisty ve sněhu vyřádit. Podmínky, ač byly přinejmenším na hraně, vyhodnotil jako způsobilé ke hře, stejně tak plochu a k vidění či spíše nevidění byly ojedinělé situace.

Jen když se podíváte na obrázky hodně pozorně, bude vám jasné, kdo po rohovém kopu byl posledním hráčem, který se míče dotkl, než doputoval za záda zaskočeného brankáře. Hosté v tu chvíli jistili vedení na konečných 3:1.

Ač dánský stoper Varese Magnus Troest není žádným vyhlášeným kanonýrem, v tomto utkání střelecky dokonale ožil. Teč v šestnáctce byla jeho už druhým gólovým zásahem. Brankář Bardi by patrně v těchto podmínkách Itálie zavalené sněhem spíše uplácal sněhuláka, než aby zareagoval na toto pohotové zakončení.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články