Hlavní obsah

Soutěžte během utkání s Černou Horou o nové reprezentační dresy

PRAHA

Výjimečný zážitek a možnost získání unikátního dresu Puma čeká na tři fanoušky, kteří se zúčastní poločasové soutěže při pátečním utkání s Černou Horou. O aktérech speciálního poločasového programu se rozhodne již před utkáním, kdy budou mezi diváky na letenských tribunách vystřelovány šály české fotbalové reprezentace. Tři z nich udělají novým majitelům ještě větší radost, protože budou obsahovat právě pozvánku na samotnou soutěž.

Foto: FAČR

Tomáš Rosický v novém reprezentačním dresu. Fanoušci jej budou mít šanci během barážového klání vyhrát.

Článek

V poločase se tři vybraní fanoušci dostaví na určené místo a budou moci zaplněné Letné předvést svoje fotbalové dovednosti. Nebude se však jednat o tradiční střely z poloviny hřiště nebo slalom mezi kužely.

Proti zástupcům fanouškovského tábora se postaví zkušený brankář Oldřich Pařízek, který se může pochlubit více než stovkou zápasů v Gambrinus lize i v belgické nejvyšší soutěži a v současné době vede vlastní brankářskou školu (www.parizek-sport.cz). Fanoušci budou startovat z poloviny hřiště a budou mít dvacet sekund na překonání brankářské legendy.

Atraktivní soutěž si žádá atraktivní ceny a ani v tomto ohledu nebudou fanoušci zklamáni. Každý z nich totiž dostane unikátní nový dres Puma, jehož design byl tvořen speciálně pro utkání s Černou Horou.

Dres bude samozřejmě podepsán všemi hráči české fotbalové reprezentace v čele s Tomášem Rosickým a Petrem Čechem. Úspěšný exekutor se pak bude moct těšit ze 4 lístků na libovolné domácí utkání české fotbalové reprezentace v příštím kalendářním roce.

Reklama