Hlavní obsah

Exmanželka v útoku! Nevěra může sportovní megahvězdu přijít na téměř 8 miliard

New York/Praha

Příběh jako z telenovely. Byl to pár jako z pohádky: golfová hvězda Tiger Woods a krásná švédská modelka Elin Nordegrenová byli manželé šest let, mají spolu dvě děti. Jenže americký golfista tuto rodinnou idylku rozbil svými zálety. Nyní chce svou bývalou ženu zpět a je ochoten přistoupit i na šílený požadavek své exmanželky.

Foto: Twitter @GolfDigest

Slavný golfista Tiger Woods

Článek

Podle listu National Enquirer chce Woods, bývalá golfová hvězda, která se stále zotavuje z vážné autonehody, znovu oženit se svou bývalou ženou Elin. Bulvární deník tvrdí, že Woods požádal Nordegrenovou o ruku už loni o Vánocích, jenže ta loni porodila dítě svému aktuálnímu partnerovi Jordanu Cameronovi, hráči NFL.

List uvádí, že Nordegrenová však o Woodsově návrhu uvažuje, ale pouze pod podmínkou, že golfista přistoupí na předmanželskou smlouvu, která obsahuje klauzuli o tom, že pokud Woods manželce opět zahne, bude jí muset zaplatit 350 milionů dolarů, tedy necelých osm miliard korun, což je zhruba více jak polovina jeho majetku.

Foto: @TennisWorlden, Twitter

Tiger Woods se svou ex-manželkou.

Nordegrenová s Woodsem se zasnoubili v roce 2003, o rok později se vzali. Na Den Díkůvzdání v roce 2009 se bývalá modelka dozvěděla o manželových nevěrách a požádala o rozvod. Ten proběhl o rok později. Bývalí manželé spolu mají dva syny.

Oba dva jsou nyní oficiálně zadaní, co je pravdy na jejich plánovaném návratu, ukáže čas.

Reklama