Hlavní obsah

Golfisté Lieser a Zach na European Tour v Mnichově do finále nepostoupili

Mnichov

Českým golfistům Ondřeji Lieserovi a Šimonu Zachovi se druhý den na prestižním turnaji BMW International Open série European Tour nevydařil a do víkendových finálových bojů nepostoupili. Lieser zvládl dvě kola na hřišti v Mnichově v paru a do cutu mu chyběly na děleném 91. místě dvě rány. Zach zahrál ještě o jednu ránu víc a s bilancí +1 obsadil 102. příčku.

Foto: Twitter @czechgolf

Český golfista Ondřej Lieser.

Článek

Nejlepší český profesionál Lieser si dnes oproti čtvrtku o dvě rány pohoršil a hřiště obešel na 73 ran. Skórovat dokázal na třech jamkách, dvakrát ale přidal bogey a na 16. jamce zahrál dokonce double bogey. Na stejné jamce překročil normu hřiště o dvě rány i Zach, navíc nasbíral pět bogey. Jinak čtyřikrát zapsal birdie. Nedokázal tak navázat na čtvrteční výkon, kdy zvládl kolo na 70 ran, tentokrát jich potřeboval o pět víc.

Domácí hvězda Martin Kaymer, který měl po prvním kole stejnou bilanci jako Zach, si dnes o tři rány polepšil a patří mu dělené deváté místo. V čele je před víkendem Ir Niall Kearney s výkonem -11. O dvě rány víc má za ním pětice golfistů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.