Hlavní obsah

Neslušné a nezodpovědné, zuřila česká golfová hvězdička. Nosič holí dostal padáka

Nečekané problémy řešila na turnaji v Jihoafrické republice v rámci Ladies European Tour (LET) česká golfová hvězdička Kristýna Napoleaová. V Kapském Městě sice postoupila do finálové části, když je bývalá fotbalistka Sparty na děleném 43. místě, hlavu měla ale pořádně zamotanou. Nikoliv však z nástrah hřiště. Českou golfistku nečekaně rozhodil její caddy, tedy nosič holí. Kvůli němu Napoleaové dokonce hrozila diskvalifikace.

Foto: Tristan Jones/LET

Golfistka Kristýna Napoleaová postoupila v Kapském Městě potřetí v řadě do finálových dnů v rámci Ladies European Tour (LET). Řešila i jeden nečekaný problém.

Článek

Nosič holí se ukázal jako krajně nezodpovědný. „Dorazil asi dvanáct minut před začátkem, a ještě měl problémy s dokumentací. Dokonce jsem říkala pořadatelům, že si raději ponesu hole sama, než aby mě kvůli němu diskvalifikovali," připomněla česká golfistka situaci z úvodu turnaje.

„Nakonec to stihl minutu před začátkem, což mi moc na koncentraci nepomohlo. A ani během turnaje mi moc nepomohl," pokračovala Napoleaová. „Nikdy jsem to neudělala, protože nechci brát lidem práci, ale nakonec jsem ho po prvním dni vyhodila. To, co tady předvedl, jsem nikdy neviděla, bylo to až moc neslušné a nezodpovědné," dodala.

Nic podobného v závěru turnaje české hráčce nehrozí. Napoleaové se nabídla nová nosička holí, která navíc golfovou hvězdičku ubytovala. „Takže je to nakonec všechno parádní a moc jí za to děkuji. Už se těším na finálová kola," konstatovala brzy šestadvacetiletá golfistka.

Reklama

Související témata: