Hlavní obsah

Woods se na Bahamách po sedmiměsíční pauze vrátil ke golfu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá světová jednička Tiger Woods se po více než sedmiměsíční pauze vrátil ke golfu. V prvním kole turnaje Hero World Challenge na Bahamách zaznamenal 75 ran.

Foto: Lynne Sladky, ČTK/AP

Ilustrační foto.

Článek

Sedmačtyřicetiletý Woods si naposledy zahrál v květnu, kdy odstoupil ze třetího kola Masters. Důvodem byly bolesti nohy, o niž málem přišel po vážné automobilové nehodě v únoru 2021. Následně se podrobil operaci problémového kotníku.

K hraní se vrátil nyní na Bahamách výkonem tři rány nad parem hřiště na turnaji, který pořádá a v minulosti ho pětkrát vyhrál. Na vedoucí dvojici Brian Harman, Finau ztrácí vítěz patnácti majorů osm ran.

„Vyšel jsem ze cviku a nepomohly mi ani podmínky, ve kterých se začínalo,“ řekl Woods stanici Golf Channel. „U některých ran jsem byl nerozhodný, jak je zahrát. To jsou všechno věci, které za normálních okolností neřešíte,“ dodal.

„Také mě trochu pobolívá tělo, ale zajdu do posilovny, abych se připravil na další den. A doufejme, že potom přijdou i lepší čísla,“ prohlásil Woods.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články