Hlavní obsah

Divočina na hokeji v Benátkách! Fotbaloví chuligáni Slavie řádili, vnikli i na led

Benátky nad Jizerou

Stadiónem postupoval oblak dýmu, na ledové ploše pořadatelé zasahující proti neukázněným fanouškům a v akci i policisté. Sobotní utkání první hokejové ligy v Benátkách nad Jizerou, kde se představila vedoucí Slavia, narušili fotbaloví chuligáni sešívaných, kteří na zápas dorazili až v jeho průběhu.

Fotbaloví chuligáni Slavie řádili na hokeji v Benátkách nad Jizerou.

 
Článek

Právě se vraceli z Jablonce nad Nisou, kde fotbalisté Slavie uhráli bezbrankovou remízu. Někteří fanoušci červenobílých se rozhodli, že si zpáteční cestu do Prahy zpestří návštěvou utkání hokejové Slavie v Benátkách.

A po jejich příjezdu se poklidný průběh duelu změnil v divočinu. Už v polovině druhé třetiny museli rozhodčí kvůli řádění hostujících příznivců zápas na chvíli přerušit, v závěru třetí třetiny se nehrálo dokonce deset minut.

Fanoušci Slavie totiž ve svém sektoru vypustili hasicí přístroj a halu v Benátkách zahalil dým. Někteří chuligáni dokonce přelezli plexisklo a naskákali na led, z něhož je musela odvádět pořadatelská služba. Proti slávistickým příznivcům pak zasahovali i policisté.

Benátky nad Jizerou nakonec favorita zaskočily a zvítězily nad ním 3:1.

Reklama