Hlavní obsah

Poruba podruhé v sezoně mění trenéra, hokejisty povede Režnar

Hokejová Poruba sáhla podruhé v sezoně první ligy ke změně hlavního trenéra, kterým byl jmenován Jiří Režnar. Dosavadní dočasný kouč Karel Suchánek bude jeho asistentem. Na této pozici končí olympijský vítěz z Nagana David Moravec, který se vrací k mládeži. Suchánek, který vedl Porubu od začátku března do konce minulé sezony, se vrátil přesně před měsícem, kdy nahradil odvolaného Jiřího Šejbu.

Foto: HC RT Torax Poruba

Hokejová Poruba sáhla podruhé v sezoně první ligy ke změně hlavního trenéra, kterým byl jmenován Jiří Režnar. Dosavadní dočasný kouč Karel Suchánek bude jeho asistentem. Na této pozici končí olympijský vítěz z Nagana David Moravec.

Článek

"Jelikož byli oba dočasní trenéři plně vytížení s mládeží, kde v současnosti potřebujeme maximální starost, rozhodli jsme se jak Karlu Suchánkovi, tak Davidu Moravcovi ulehčit. Oba předvádějí perfektní práci, příchod Režnara pomůže A-týmu a věřím, že se výkonnost celku pozvedne," řekl klubovému webu generální manažer Poruby Pavel Hinner.

Jednašedesátiletý Režnar skončil 4. listopadu na lavičce Havířova, který vedl pátou sezonu. Má za sebou v roli hlavního kouče také angažmá v první lize v Opavě, Jihlavě, Mladé Boleslavi a Šumperku, v Polsku trénoval Jastrzebie a v mezinárodní rakouské lize EBEL Znojmo.

Poruba je v první lize na 12. místě s 28 body z 20 zápasů. Pod sedmašedesátiletým Suchánkem si připsala z osmi zápasů pět výher. Osmačtyřicetiletý Moravec byl asistentem trenéra Poruby nepřetržitě od začátku března.

Reklama

Související témata: