Hlavní obsah

Posilování Slavie nekončí. Pražané jednají s mistrem světa

Během letní přestávky značně posílila svůj kádr, když se do ní mimo jiné vrátili zkušení útočníci Jaroslav Bednář s Markem Tomicou. V tomto týdnu se zase domluvila se Spartou na střídavých startech forvarda Tomáše Šmerhy, který v dresu sešívaných zářil už v uplynulém ročníku Chance ligy. I proto je hokejová Slavia pro příští sezonu považována za jednoho ze spolufavoritů na postup do extraligy. A může být ještě silnější...

Foto: www.hc-slavia.cz

Petr Vampola v dresu Slavie. Zahraje si za ni i v příští sezoně?

Článek

Pražané totiž projevují velký zájem o osmatřicetiletého útočníka Petra Vampolu, který by jejich kádr ještě víc zkvalitnil.

Mistr světa z roku 2010 se se Slavií od minulého týdne připravuje na ledě a ve čtvrtek za ni odehraje přípravný zápas proti nováčkovi druhé nejvyšší soutěže z Vrchlabí, jak informují oficiální stránky klubu z Vršovic.

Vampola za Slavii nastupoval už v minulé sezoně, ve 34 zápasech Chance ligy si v jejím dresu připsal 10 gólů a 26 asistencí. Ročník pak dokončil v extraligovém Kladně, kterému ale k záchraně v extralize nepomohl.

Foto: Jiří G. Novák

Petr Vampola dokončil minulou sezonu v tehdy extraligovém Kladně.

„Slavia s ním byla po celou dobu v kontaktu a má o jeho služby zájem i pro tento ročník," uvádí Pražané.

Nová sezona Chance ligy odstartuje už příští sobotu 12. září, Slavia do ní ale proti Ústí nad Labem vstoupí až o dva dny později. Zápas byl odložen kvůli výskytu nákazy covid-19 v týmu Severočechů. Pozitivní test na koronavirus tam mělo sedm hráčů a po úterních testech skončil celý tým v karanténě, která skončí těsně před startem druhé nejvyšší soutěže.

Reklama