Hlavní obsah

Pardubice B - Kladno 4:6Rytíři si v přípravě poradili s rezervou Dynama. Zářil Procházka, Jágr si připsal dvě asistence

Hokejisté Kladna zvítězili v přípravném utkání na baráž o extraligu v Pardubicích nad prvoligovým týmem Dynama B 6:4. Hattrickem se na tom podílel útočník Martin Procházka. Jednapadesátiletý majitel Rytířů Jaromír Jágr zaznamenal dvě asistence. Středočeši v generálce na baráž ještě přivítají Pardubice B příští středu doma.

Jaromír Jágr si v přípravném zápase připsal dvě asistenceVideo: Sport.cz

 
Článek

Kladno sehrálo v minulých dnech dva přípravné duely rovněž s prvoligovým Kolínem. Na jeho ledě prohrálo 2:5 a doma zvítězilo 4:3. Rytíři jako poslední tým extraligy od konce základní části 5. března čekají na boj o záchranu, v němž se od neděle 16. dubna utkají s vítězem finálové série první ligy mezi Vsetínem a Zlínem.

Záložní tým Dynama dostal do vedení po 122 sekundách hry kladenský odchovanec Tomáš Urban, záhy sice odpověděl Procházka, ale v 8. minutě vrátil domácím náskok Dominik Pavlata. Rytíři od 21. do 25. minuty otočili stav na 4:2 díky trefám Miroslava Indráka, lotyšského obránce Oskarse Cibulskise a Procházky, který využil přesilovou hru.

Po 67 sekundách závěrečné části snížil Tomáš Zeman, ale v 52. minutě vrátil Kladnu dvoubrankový náskok Jakub Klepiš. Za tři minuty dostal domácí na kontakt v početní výhodě Daniel Herčík. Výhru Rytířů, kteří nastoupili bez kapitána Tomáše Plekance, zpečetil 50 sekund před koncem při power play do prázdné branky Procházka.

Přípravný hokejový zápas:
HC Dynamo Pardubice B - Rytíři Kladno 4:6 (2:1, 0:3, 2:2)
Branky: 3. T. Urban, 8. Pavlata, 42. T. Zeman, 55. Herčík - 4., 26. a 60. M. Procházka, 21. M. Indrák, 25. Cibulskis, 52. Klepiš.

Reklama

Související témata: