Hlavní obsah

Sněhová kalamita odložila tři zápasy první a druhé hokejové ligy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříznivé počasí a sněhová kalamita v Česku zasáhly i dnešní program první a druhé hokejové ligy. Oproti původnímu plánu se neuskuteční zápas Jihlavy a Znojma v první lize, ve třetí nejvyšší soutěži nedojde na souboje Havlíčkova Brodu s Novým Jičínem a brněnské Techniky s Opavou. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Ilustrační foto

Článek

Zápas Jihlavy se Znojmem se měl uskutečnit v Pelhřimově, neboť Dukla nemá k dispozici vlastní stadion. „Po dohodě obou týmů se neodehraje. Důvodem je sněhová kalamita a s ní související výstraha ČHMÚ, která na cestě Znojmo - Pelhřimov vyhlásila extrémní stupeň nebezpečí, doporučuje se vůbec nevyjíždět na silnice,“ uvedli zástupci Jihlavy na webu.

V Havlíčkově Brodu i v Brně se nebude hrát taktéž kvůli sněhové kalamitě. „Hosté se kvůli nehodám na dálnicích nemohou do Havlíčkova Brodu dostat,“ napsali představitelé Havlíčkova Brodu a na velký příval sněhu se odkázala i Technika.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.