Hlavní obsah

Syn legendy předčasně skončil ve Slavii. Nemůžeme koukat, jak se kdo jmenuje, říká sportovní manažer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bída hokejové Slavia trápí vedení klubu, hráče i fanoušky. Šéfové se snaží o to, aby se tým zvedl a posunul tabulkou. Vedení se snaží nastartovat mužstvo i změnami v hráčském kádru. Předčasně balit tak musel v červenobílém dresu třeba syn legendárního kouče Vladimíra Růžičky. „Proběhlo to hladce, to je hokejový život. Když se ti nedaří, musíš se posunout dál," říká v pořadu Příklep na Sport.cz sportovní manažer Slavie o rozchodu se známým jménem.

Vladimír Růžička mladší skončil v hokejové Slavii. Příspěvek z pořadu Příklep.Video: Sport.cz

 
Článek

Slavia už léta chybí mezi elitou, v této sezoně klub nehraje zle, ale výsledkově chřadne a je takřka u dna druhé nejvyšší soutěže. Vedení klubu se proto snaží oživit tým třeba hráčskými změnami. I proto předčasně skončil Vladimír Růžička mladší.

„Jsme si vědomi toho, že číslo jedna je Slavia. Na tu musíme myslet a v takové chvíli nemůžeš myslet, jak se kdo jmenuje," komentuje rozchod se synem legendárního kouče Bednář. „S Vláďou jsme se normálně rozešli, poděkovali jsme mu za spolupráci, za to, že se vrátil do Slavie."

I když to není na programu dne, plán do budoucnosti je jasný. Vedení klubu by se líbilo, kdyby se Slavia vrátila do nejvyšší soutěže. „Musíme se dívat na to, abychom Slavii posunuli tam, kam patří. Místo Vládi přicházejí noví hráči. To neznamená, že když odešel Vláďa, že nemůže odejít i další hráč, se kterým nebudeme spokojení," naznačuje bývalý vynikající útočník, že trejd či konec v klubu může stihnout i další ze slávistů, pokud nebudou výkony optimální.

„Když já nebudu podávat svoje výkony, tak se rozloučíme, to je normální běžný hokejový život," dodává v pořadu Příklep na Sport.cz.

Reklama