Hlavní obsah

V první hokejové lize byl odložen další zápas, kvůli marodce nemůže hrát Poruba

Utkání sobotního 28. kola první hokejové ligy mezi Porubou a Sokolovem bylo odloženo. Důvodem je velká marodka v domácím týmu. Novým termínem pro odehrání zápasu je pondělí 24. ledna. Klub o tom informoval na svém webu.

Utkání sobotního 28. kola první hokejové ligy mezi Porubou a Sokolovem bylo odloženo (archivní foto)

Článek

Tým Poruby má potíže s marodkou již několik dnů. Po sobotní vítězné bitvě se Slavií (5:4) klub avizoval, že zdravotní problémy má osm hráčů. Další přibyli po středeční porážce 1:3 v Třebíči, kde bylo v sestavě hlavního kouče Jiřího Režnara jen pět obránců a devět útočníků.

Situace v porubském kádru se ale ještě zhoršila, další hráče zasáhla viróza, proto sáhlo vedení klubu k odkladu, který umožnila dohoda se Sokolovem.

Z programu celkem osmi zápasů, které na jedno prvoligové kolo připadají, se v sobotu uskuteční pouze čtyři. Po předčasném konci Kadaně, jejíž duel s Havířovem bude - stejně jako i další zápasy Trhačů - zkontumován, se vedle zápasu v Porubě nebude hrát ani souboj Přerov - Třebíč, který byl odložen na středu 26. ledna.

Přerovští nemohli kvůli rozsáhlé marodce nastoupit již ve středu na Slavii. Utkání mezi Vrchlabím a Slavií je naplánováno na neděli.

Reklama

Související témata: