Hlavní obsah

Zlínští hokejisté dál zbrojí na první ligu. Do útoku přichází z Vítkovic Illéš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisté Zlína přivítali po sestupu do první ligy už pátou ofenzivní posilu. K návratu mezi elitu má Beranům pomoct útočník Jakub Illéš, který přichází z Vítkovic. Šestadvacetiletý forvard se zapojí do suché přípravy moravského týmu příští týden.

Foto: beranizlin.cz

Útočník Jakub Illéš je další posilou hokejistů Zlína

Článek

„Illéš je produktivní útočník, který může díky svojí univerzálnosti nastupovat v centru i na křídle. Dostali jsme na něj velmi příznivé reference," uvedl zlínský kouč Rostislav Vlach na adresu hráče, který za ostravské mužstvo odehrál v uplynulých třech sezonách v extralize 52 zápasů s bilancí třinácti kanadských bodů za tři góly a deset přihrávek.

Letos na jaře nastoupil za Rideru v předkole i čtvrtfinále play off proti Olomouci a Třinci. „Sháněli jsme kvalitního hokejistu s tahem na branku a přesnou koncovkou. Věříme, že se nám to jeho angažováním podařilo," dodal.

Illéš souběžně nastupoval také v první lize za Jihlavu. V dresu Dukly si v předchozích dvou sezonách připsal 71 kanadských bodů za 35 branek a 36 asistencí. Na začátku sezony 2019/2020 krátce oblékal i dres Nice ve francouzské lize.

Illéš je už devátou posilou Zlíňanů pro nadcházející prvoligový ročník. Do útoku již dříve přišli Jiří Ondráček, Tomáš Pospíšil, Petr Mrázek a Denis Kindl.

Reklama

Související témata: