Hlavní obsah

Bičánek ještě nekončí, prodloužil smlouvu s Karlovými Vary

Praha

Ještě nekončí, svou hráčskou kariéru si prodlouží minimálně o jednu sezónu. Hokejový obránce Radim Bičánek bude pokračovat v extraligových Karlových Varech, za které odehrál už loňský ročník. S Energií se devětatřicetiletý zadák dohodl na spolupráci do konce dubna příštího roku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Radim Bičánek ještě v dresu brněnské Komety.

Článek

„Jde o hráče s obrovskými zkušenostmi a jsme přesvědčeni, že má našemu týmu stále co dát. Vedení klubu bylo po celou dobu s hráčem ve spojení. Byli jsme domluveni, že ve chvíli, kdy Radim ucítí, že je znovu připraven zapojit se do vrcholového hokeje, dá nám vědět," popisuje pro internetové stránky Karlových Varů generální manažer klubu Miroslav Vaněk okolnosti Bičánkova návratu.

Rodák z Uherského Hradiště, který v extralize oblékal dresy Jihlavy, Znojma a Brna, a rovněž má na svém kontě i 129 zápasů v NHL za Ottawu, Chicago a Columbus, se nyní zapojí do tréninkového procesu, do ostrého zápasu by měl zasáhnout až v polovině listopadu po reprezentační přestávce.

„Vedení si vyhodnotilo, že v případě dlouhodobějšího zdravotního výpadku některého z klíčových obránců by obrana A-týmu mohla mít problémy, a proto Radimovo rozhodnutí vítá. V minulé sezóně v dresu Energie odvedl dobré služby a jsme přesvědčeni, že stále je výborným extraligovým obráncem, který má týmu co dát," doplnil Vaněk na adresu Bičánka.

Reklama