Hlavní obsah

Důležitý podpis pro Spartu. Klíčový obránce za ni bude hrát i příští dvě sezony

Praha

Hokejová Sparta si pojistila služby jednoho ze svých klíčových mužů do defenzivy. Devětadvacetiletý obránce Adam Polášek prodloužil s pražským klubem smlouvu až do konce sezony 2022/23.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Adam Polášek ze Sparty Praha oslavuje gól.

Článek

„Adam Polášek je jedním z našich klíčových beků, který se pod vedením trenéra Miloslava Hořavy i v devětadvaceti letech stále zlepšuje. Jsme rádi, že jsme se dohodli na delším kontraktu. Poly je dobrý kluk do kabiny, který na sebe bere stále větší zodpovědnost," uvedl sportovní manažer Sparty a asistent trenérů Hořavy s Jandačem Jaroslav Hlinka pro klubový web.

Polášek už v minulosti ve Spartě působil čtyři sezony a loni v prosinci se do ní vrátil, když závěr uplynulého ročníku dohrával ve finském klubu Tappara Tampere a aktuální sezonu začal ve Vítkovicích.

„V Praze se cítíme s rodinou dobře, ke Spartě jsem si navíc za několik let vybudoval nadstandardní vztah. V kabině máme skvělou partu, se kterou mě baví nejen hrát hokej, ale i trávit čas," libuje si účastník MS 2018 i ZOH 2018, který za národní tým dohromady odehrál 51 zápasů.

Foto: Vladimír Koča / HC Sparta Praha

Adam Polášek.

V nynější sezoně nastoupil někdejší zadák Novosibirsku, Soči či Nižněkamsku za Spartu ke 30 zápasům základní části a připsal si tři góly a deset asistencí. Ve probíhajícím play off přidal jednu trefu.

Reklama

Související témata:
  Kladno - Vsetín dnes 18 : 00
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín