Hlavní obsah

Fanoušci Kladna se po schůzce s Jágrem rozhodli fandit Rytířům v baráži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznivci hokejistů extraligového Kladna se po schůzce s majitelem klubu Jaromírem Jágrem rozhodli ukončit své protesty a v dubnové baráži jsou připraveni fandit Rytířům. Prakticky všichni fanoušci klubu, kteří zápasy sledují v takzvaném kotli, v závěru základní části po sérii porážek přestali tým aktivně podporovat, a pokud na stadion přišli, tak zápasy pouze většinou sledovali.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Kladno - Vítkovice, šance domácího JágraVideo: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Na základě zjištěných informací a termínu blížící se baráže, která je v tuto chvíli klíčovým momentem pro další směřování klubu, se aktivní část kotle vrací k organizovanému fandění,“ uvedli fanoušci sdružení pod hlavičkou Kladeňáci v prohlášení. „Uděláme vše, co je v našich silách, abychom pomohli dotlačit tým k úspěchu a aby vedení klubu mělo možnost přejít k proklamovaným změnám pro další sezonu,“ doplnili.

V polovině února, kdy si Kladno připsalo rekordních sedmnáct porážek v řadě, fanoušci přestali Rytíře podporovat a chtěli po Jágrovi, aby odpověděl na několik otázek. Hlavně se jim nelíbily dlouhodobě špatné výsledky, Kladno čeká po postupu do extraligy v roce 2021 třetí baráž za sebou.

Na schůzce minulý týden v pondělí jim legendární útočník podle vyjádření na klubovém webu představil vizi pro fungování mládeže a představil plány pro seniorský tým, aby Rytíři byli v extralize konkurenceschopní a výrazně úspěšnější než v posledních sezonách.

Fanoušci dnes avizovali, že jsou připraveni pokračovat ve zvýšeném tlaku na vedení. „V příští sezoně nás čeká výročí 100 let klubu, a proto všichni věříme a doufáme, že jej oslavíme v lepším rozpoložení a odpovídající atmosféře,“ dodali příznivci středočeského klubu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.