Hlavní obsah

FANTASY: Investice, která se vyplatí! Nejlepším hokejovým útočníkem je Petr Ton

Máme před sebou deváté a desáté zápasy nejvyšší tuzemské hokejové soutěže. Pojďme se v našem tradičním souhrnu podívat nejen na to, komu se předchozí kolo extraligy vydařilo, ale i na hráče, které můžete zařadit do své sestavy pro následující zápasy.

Kapitánem týmu bude sparťan Ton.

Článek

Na post brankářské jedničky tentokrát nedáváme stálici Dominika Furcha, ale sparťanského Tomáše Pöpperleho, ten si ve velmi vydařeném zápase proti Litvínovu připsal první čisté konto. K dalšímu zápasu jede Sparta na led Brna, to patří k nejhůře střílejícím týmům ligy. Ideální možnost pro Pöpperleho připsat další nulu!

V obraně bude nejproduktivnější bek Sparty Piskáček

Do obrany jsme postavili nejproduktivnějšího obránce Sparty - Jana Piskáčka. Ten je k mání za velmi příznivých 4.7 miliónů. Po jeho boku se objeví Václav Benák, který má perfektní střelu od modré, což potvrdil i v zápase proti Hradci. Věříme, že nějaký projektil vyšle Benák i na brankáře Schwarze a bude se radovat z další branky. V druhé pětce se objeví jeho kolega Marek Ďaloga, který stojí pouhých 5 miliónů. V dosavadním ročníku fantasy hokeje si pardubický obránce připsal 24 bodů!

V útoku sázíme opět na jistotu. Po velmi podařeném zápase s Litvínovem se v útoku opět objeví Petr Ton. Spolu s ním si vysloužil nominaci i Jaroslav Bednář. Ten si v dosavadním ročníku fantasy hokeje připsal pouze o dva body méně než sparťan Ton – celkem 72.

Třetím útočníkem je Antonín Honejsek. Hokejistu Zlína pořídíte za 7 miliónů. Po zařazení Petra Sýkory nám už moc peněz nezbylo, a proto útočnou řadu doplňují útočníci, kteří nestojí moc peněz, ale i tak jsou schopni vstřelit branku. Jsou jimi Petr Jelínek a Sacha Treille.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.