Hlavní obsah

Gólman ve Spartě? Suverénně nejtěžší džob v extralize, hlásí bývalý reprezentant

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes již 43letý hokejista Radek Duda se v pořadu Příklep vyjádřil k brankářské situaci ve Spartě, kde se aktuálně pere o místo hned dvojice ambiciózních mužů. „Je to horký post ve sparťanské sestavě,“ říká někdejší hráč holešovického klubu bez váhání. „Je to suverénně nejtěžší džob, který česká extraliga nabízí,“ dodává.

Radek Duda k brankářské situaci ve Spartě.Video: Sport.cz

 
Článek

Ve vyřazovacích bojích měl původně být jasnou jedničkou Matěj Machovský, jenž se do klubu vrátil z Dinama Riga v průběhu základní části.

V posledním čtvrtfinálovém střetnutí s Libercem se však dostal do brány Július Hudáček, který také přišel ze stejného lotyšského klubu, aby nahradil odcházejícího Alexandra Saláka.

Brankářské rošády v extralize. Příspěvek z pořadu Příklep.Video: Dominik Hejbal

Slovenský brankář vystřídal Machovského po čtyřech inkasovaných brankách a v opakovaně prodlužovaném zápase strávil v brankovišti 75 minut, během kterých nepustil ani jeden gól, a posunul tak Spartu do semifinále.

O tom, jakého brankáře by upřednostnil Radek Duda, se dozvíte ve videu z hokejového pořadu Příklep, který můžete od začátku dubna sledovat na webu Sport.cz.

Premiérový díl pořadu Příklep.Video: Sport.cz

Reklama