Hlavní obsah

Hokejisté Třince nebudou kvůli koronaviru příští týden hrát

Třinec

Hokejisté extraligového Třince si kvůli nákaze koronavirem mezi hráči i v realizačním týmu odložili tři utkání, která měli sehrát v příštím týdnu. Oceláři oproti původním plánům nenastoupí v úterý ve Zlíně, v pátek nepřivítají Plzeň a v neděli se nepředstaví v Pardubicích. Klub o tom informoval na svém webu.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Brankář Třince Jakub Štěpánek.

Článek

Třinec oznámil problémy se zdravotním stavem hráčů v sobotu s tím, že hokejisté i realizační tým podstupují testy na covid-19. Slezané si zároveň hned přeložili nedělní domácí zápas s Olomoucí.

Dnes poté potvrdili pozitivní nálezy, konkrétnější informace však nezveřejnili. Je však vysoce pravděpodobné, že tým čeká desetidenní povinná karanténa.

"O případném přesunu dalších utkání bude rozhodovat stanovisko Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje," uvedli zástupci Třince. Po třech dnes odložených zápasech čeká Oceláře nejbližší duel v pátek 9. října, kdy by měli doma přivítat Liberec.

Třinec doposud v extralize odehrál jen dva zápasy, kvůli nákaze koronavirem v soupeřově kádru byl nucen přeložit si souboje s Kometou Brno a Vítkovicemi. Všechna utkání, která nejsou sehraná v řádném hracím termínu, se musejí dohrát nejpozději do 40 dnů. Jinak budou zápasy považovány za nesehrané a o jejich výsledcích rozhodne sportovně-technická komise ČSLH.

Reklama

Související témata:
  2 : 1 Třinec - Pardubice 2 : 1 22. min Živě
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice