Hlavní obsah

Hokejoví útočníci Hřebejk a Cyganov opouštějí Karlovy Vary

KARLOVY VARY

Hokejoví útočníci Štěpán Hřebejk a Dmitrij Cyganov opouštějí kádr extraligových Karlových Varů. Hřebejka uvolnilo vedení Energie na měsíční hostování do prvoligového Chomutova, ruský útočník stráví zbytek sezony ve Skalici. Klub o tom informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

"U Štěpána jsme spolu s trenéry usoudili, že není dostatečně vytěžovaný a potřebuje se více rozehrát. V Chomutově určitě dostane více prostoru. Po návratu do Varů by se měl lépe ukázat jeho potenciál," uvedl generální manažer Miroslav Vaněk na adresu hokejisty, který v posledních zápasech hrál ve čtvrté formaci.

Podobně na tom byl i Cyganov, jenž navíc po příchodu Tomáše Klímy odehrál několik zápasů i v první lize v dresu Kadaně. "Je mladý hokejista, který potřebuje co nejvíce hrát. Po příchodu Tomáše Klímy u nás spíše paběrkoval. Ve Skalici by měl získat výborné zkušenosti, které zúročí v následující sezoně opět v našem klubu," řekl Vaněk.

Karlovy Vary si naopak z první ligy stáhly zpět obránce Jána Muchu a Romana Proška, kteří hráli v Chomutově, a dalšího beka Petra Přindiše. Odchovanec západočeského klubu působil v Kadani.

"Pokud si to zdravotní stav ostatních obránců vynutí, dočká se Petr své extraligové premiéry už v pátek proti Plzni," uvedl Vaněk. Problémy totiž mají David Nosek, Petr Gřegořek, Karol Sloboda a Martin Parýzek.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články