Hlavní obsah

Hokejový obránce Bartejs podepsal novou smlouvu v Karlových Varech

Hokejový obránce Tomáš Bartejs bude v extralize nadále pokračovat v kariéře v extraligových Karlových Varech. Třicetiletý bek se s klubem domluvil na nové smlouvě, Energie o tom informovala na svém oficiálním webu.

Foto: HC Energie Karlovy Vary

Obránce karlovarské Energie Tomáš Bartejs.

Článek

"Jsme rádi, že jsme se s Tomášem domluvili na prodloužení spolupráce o další rok. Je to obránce s bohatými zkušenostmi, které se našemu týmu hodí. Po slušně odehrané sezoně věříme, že jeho výkony půjdou ještě nahoru," uvedl trenér David Bruk.

Odchovanec Třebíče přišel do Karlových Varů před rokem z Brna, v jehož dresu dvakrát získal mistrovský titul, a včetně play off odehrál za západočeský tým 44 zápasů s bilancí dvou branek a tři asistencí. Celkem má Bartejs na kontě v extralize 419 utkání, ve kterých vstřelil jedenáct gólů a přidal 36 přihrávek. Vedle Energie a Komety hrál nejvyšší soutěž i za Chomutov.

Karlovarský klub zároveň oznámil, že z týmu odchází pětadvacetiletý finský útočník Mikko Juusola, který se domluvil na předčasném ukončení smlouvy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.