Hlavní obsah

Hotovo. Bulíř se po konci v Plzni vrací do Liberce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spekulace se potvrdily. Po roční štaci v Plzni se hokejový útočník Michal Bulíř vrací do Liberce. S Bílými Tygry podepsal tříletou smlouvu. Informaci potvrdily oficiální stránky klubu.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Zleva Michal Bulíř z Plzně, Miloš Kelemen z Mladé Boleslavi.

Článek

Bulíř patřil k hlavním strůjcům libereckých úspěchů v posledním desetiletí, nicméně svůj životní ročník z hlediska osobních statistik prožil právě mezi plzeňskými indiány.

V 53 zápasech základní části si připsal 56 bodů (27+29) a obsadil konečné třetí místo v produktivitě celé extraligy. Zároveň byl také druhým nejlepším střelcem.

Se Škodou mu ovšem následně nevyšlo play-off, v němž indiáni vypadli už v předkole s Mladou Boleslaví.

„Jsme rádi, že se nám podařilo domluvit s Michalem na jeho návratu do Liberce. Je totiž jeden z nejlepších útočníků extraligy a jeho produktivita zvýší ofenzivní sílu našeho týmu," kvituje Bulířův návrat sportovní ředitel Liberce Patrik Augusta.

„Očekávám od Michala, že bude v dalších sezónách nositelem nejen produktivity a výkonnosti, ale i charakteru a pracovní morálky na ledě i mimo něj," doplnil Augusta.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín