Hlavní obsah

Jágr překvapil: Než začnu hrát za Kladno, tak to vypadá, že budu hrát za Slavii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naposledy se představil v soutěžním utkání v baráži svého Kladna proti Zlínu. Od té doby majitel Rytířů Jaromír Jágr k soutěžnímu utkání nenastoupil, byť s týmem pravidelně chodí trénovat. Návrat na led, jak je jeho dobrým zvykem možná v nadsázce, nastínil na svém Instagramu. „Možná si to půjdu ťuknout za Slavii, abych se rozehrál. Pokud mě teda budou chtít,“ napsal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Legendární hokejový útočník Jaromír Jágr prozradil, jak to vypadá s jeho návratem na led.

Článek

Jágrův příspěvek o Slavii se váže k videu, které 51letý hokejista zveřejnil na sociální síti. Říká v něm, že mu volal generální manažer, že „asi bude muset nastoupit“. „Mám 121 kilo a do 14 dnů musím deset shodit,“ pokračuje Jágr na videu.

„Než začnu hrát za Kladno, tak to vypadá, že budu hrát za Slavii, abych se rozehrál. Pokud mě teda budou chtít. V mém věku už nikdy nevíš,“ dodal.

Slavia je s Kladnem poměrně úzce provázaná. Před sezonou přišli z pražského celku do kádru Rytířů obránci Karel Klikorka s Tadeášem Hejdou. Středočeši zase po návratu Radka Smoleňáka uvolnili Slavii útočníka Matěje Berana.

Slavii čeká už ve středu důležitý duel proti Frýdku-Místku. Ani jeden celek nemá povedený start do prvoligové sezony. Slávisté jsou s šesti body 13. a Frýdek tabulku se čtyřmi body uzavírá. Dnes ale Jágr za Slavii určitě nenastoupí.

Majitel Rytířů nicméně naznačil, že jeho návrat na led by se měl blížit. I v minulé sezoně Jágr naskočil do extraligy až v jejím průběhu. V soutěžním zápase se prvně objevil až 11. prosince v Liberci, kde hned zaznamenal dvě asistence. Rytíři ale tehdy padli s Bílými Tygry 3:7. Poslední duel Jágr odehrál 21. dubna ve Zlíně, kde Kladno udrželo extraligovou příslušnost ve čtyřech zápasech.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

Hokej

Kanada - USA 6:4

Kanada ve finále mistrovství světa hokejistů do 18 let zdolala Spojené státy
NačítámNačíst další články