Hlavní obsah

Jako Pastrňák! Do kotle mezi fanoušky vyrazila i další hokejová osobnost

Praha

Předminulý víkend upoutal pozornost svou návštěvou kotle příznivců fotbalového Baníku David Pastrňák, teď na zápas mezi fanoušky vyrazil další český hokejista. Posledních deset minut úterního přípravného hokejového duelu s německým Norimberkem strávila v karlovarském kotli legenda západočeského klubu Václav Skuhravý.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Někdejší kapitán Karlových Varů Václav Skuhravý.

Článek

Jestli je někdo opravdovou ikonou Energie, pak je to právě Skuhravý. Vždyť v klubu odehrál dlouhých devatenáct sezon, před dvanácti lety jej jako kapitán dovedl k mistrovskému titulu a drží i další klubové rekordy v celkovém počtu zápasů za Energii (996), gólů (219), asistencí (269) a bodů (488).

Přestože v květnu ukončil kariéru, v Karlových Varech dál působí jako člen vedení klubu, stal se hlavním koučem dorosteneckého týmu do 16 let a asistentem u "sedmnáctky". A rovněž spolupracuje s marketingovým a obchodním oddělením.

Účastníka MS 2008 karlovarští příznivci milují a dnes dvaačtyřicetiletý bývalý útočník si je v úterý znovu získal, když na posledních deset minut proti Norimberku (4:3) dorazil mezi fanoušky do kotle a zpíval s nimi chorály.

„Venca je prostě srdcař, jak má být," oceňují karlovarští fanoušci na sociálních sítích Skuhravého počin.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články