Hlavní obsah

Je to definitivní. Útočník Holík bude do konce sezony hostovat z Komety v prvoligovém Zlíně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To, o čem se o víkendu už nahlas hovořilo, oba kluby definitivně potvrdily. Útočník Petr Holík odchází z Komety na hostování do konce sezony do prvoligového Zlína, odkud se naopak do týmu brněnských hokejistů vrací obránce Marek Hrbas.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Komety Petr Holík bude do konce sezony hostovat ve Zlíně

Článek

Jednatřicetiletý Holík, jemuž se v letošním extraligovém ročníku nedařilo v Kometě zdaleka tak, jako v předchozích sezonách, se do rodného města vrací po šesti a půl letech. „Jsme velice rádi, že se nakonec vše povedlo a Petr bude zase oblékat žlutomodrý dres. Je to jeden z nejúspěšnějších odchovanců našeho klubu. Věříme, že s jeho příchodem dostane náš tým ten správný impulz,“ uvedl na adresu bývalého reprezentanta zlínský generální manažer Jan Pravda.

Obnovenou premiéru v mužstvu Zlína, s nímž v roce 2014 slavil mistrovský titul, absolvuje Holík s největší pravděpodobností ve středu v Pelhřimově, kde hrají svoje prvoligové zápasy hokejisté jihlavské Dukly. Berani, kteří se netají myšlenkami na návrat mezi elitu, figurují v tabulce na sedmé příčce.

Za Kometu už by měl pro změnu ve středečním extraligovém duelu s Litvínovem nastoupit třicetiletý obránce Marek Hrbas, který v týmu z moravské metropole působil v uplynulé sezoně. Brňané výměnou řeší mimo jiné nedostatek obránců. Na marodce jsou totiž dlouhodobě zranění Rhett Holland a Radek Kučeřík.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články