Hlavní obsah

Obránce Stříteský bude hájit barvy Karlových Varů i v příští sezoně

Hokejový obránce Matěj Stříteský se dohodl na prodloužení spolupráce s vedením extraligových Karlových Varů. Na západě Čech uzavřel kontrakt na příští sezonu, který navíc zahrnuje opci na sezonu 2024/25. Klub o tom dnes informoval na webu.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Sparťan Ostap Safin před brankářem Karlových Varů Štěpánem Lukešem. Vlevo Matěj Stříteský.

Článek

"Už když jsem se vracel zpět z Boleslavi, tak jsem si přál, abych zde mohl pokračovat i po skončení této sezony. Když jsem dostal nabídku nové smlouvy s přesahem do dalšího roku, tak už to bylo velice rychlé a neváhal jsem," uvedl Stříteský.

Zkušený bek se do týmu Energie vrátil začátkem prosince po více než dvou letech výměnou za jiného beka Davida Bernada a zařadil se mezi klíčové opory. Je druhým herně nejvytíženějším hráčem celého týmu za jiným obráncem Michalem Plutnarem.

Včetně předchozího působení v Mladé Boleslavi nastoupil vsetínský rodák Stříteský v této sezoně do 47 zápasů a připsal si devět bodů za dvě branky a sedm asistencí. Chybí mu zároveň už jen tři starty k dovršení mety 700 extraligových startů. V tomto ohledu je nejzkušenějším hráčem kádru trenéra Davida Bruka.

Reklama