Hlavní obsah

Pardubice chtěly reprezentačního brankáře Pavláta, Plzeň jejich nabídku odmítla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O brankářskou oporu Plzně Dominika Pavláta projevil zájem vedoucí tým hokejové extraligy Pardubice. Západočeši to uvedli na svém webu s tím, že nabídku Dynama na hráčskou a finanční kompenzaci za čtyřiadvacetiletého reprezentačního gólmana odmítli.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Plzeň–Brno, zákrok domácího PavlátaVideo: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Dominik je tak stále pevnou součástí našeho kádru. Přestupové období končí 31. ledna a není vyloučené, že obě strany ještě najdou společnou řeč. Navrhovaná nabídka není pro náš klub akceptovatelná,“ uvedl plzeňský klub.

Pavlát je s úspěšností zákroků 92,98 procenta v současnosti jedničkou mezi extraligovými brankáři. V Plzni působí od roku 2020.

„Naším cílem bylo od začátku sezony prodloužení smlouvy s Dominikem, protože si uvědomujeme, že je důležitou součástí našeho klubu. Dominik má však smlouvu pouze do konce letošní sezony a na prodloužení jsme se nedomluvili, jelikož má touhu se kariérně posunout do zahraničí,“ řekl spolumajitel plzeňského klubu a předseda představenstva Jan Šmucler. „Rozhodnutí by padlo pouze ve chvíli velmi výhodné nabídky pro Dominika a náš klub,“ dodal.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.