Hlavní obsah

Pardubice pouští svého útočníka na hostování do Mladé Boleslavi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejové Pardubice se rozhodly uvolnit svého útočníka Ondřeje Rohlíka na měsíční hostování do Mladé Boleslavi. V aktuálně posledním týmu extraligové tabulky se tak 22letý křídelník znovu potká s trenérem Richardem Králem, který jej v minulosti vedl v Dynamu a v probíhající sezoně pod ním nastupoval za pardubickou rezervu v Chance lize, než se Král na začátku listopadu přesunul právě do Bruslařského klubu.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Takto si Ondřej Rohlík připsal svou jedinou asistenci v aktuálním ročníku hokejové extraligy. Nyní může přidat další body na hostování v Mladé Boleslavi.Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Stejně jako v případě Tomáše Pituleho se snažíme rozšířit kádr. Částečně kvůli zraněním a nemocem, částečně kvůli novému impulzu,“ vysvětluje působení Ondřeje Rohlíka v Bruslařském klubu jeho sportovní ředitel Martin Ševc.

Rohlík v aktuálním ročníku odehrál za áčko Pardubic čtyři zápasy, v nichž zapsal jednu asistenci. Častěji nastupoval za béčko Dynama v první lize, kde v patnácti zápasech vstřelil tři góly a připojil pět asistencí. V extralize dosud oblékal výhradně dres Pardubic (120 zápasů, 11 gólů a 11 asistencí).

„Ondru dobře zná trenér Richard Král, takže v jeho případě skutečně víme, do čeho jdeme. Je to šikovný kluk na začátku kariéry,“ dodává Ševc s tím, že ke konci ledna obě strany vyhodnotí situaci a ve hře je i případné Rohlíkovo setrvání do konce sezony.

Reklama

  1 : 1 Pardubice - Třinec 1 : 1 69. min Živě
20240428T19 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec