Hlavní obsah

Zlín - Pardubice 4:1Pardubická hokejová bída pokračuje i v novém roce

MinutaMin. Tým Hráč Akce
13. Köhler 1 : 0
15. Honejsek 2 : 0
27. Kolář 2 : 1
40. Köhler 3 : 1
59. Fryšara 4 : 1
Záznam online reportáže

Hokejisté Pardubic prohráli v pátečním utkání 33. kola extraligy na ledě Zlína 1:4 a zůstávají na posledním místě tabulky. Berani vyhráli pátý z posledních šesti zápasů, poslední Dynamo prohrálo šestý ze sedmi duelů.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zlínský hokejista Antonín Honejsek se raduje z gólu.

Článek
Fotogalerie

Hokejisté Pardubic šli do utkání ve Zlíně s nadějí, že pokud uspějí, dotáhnou se na předposlední Litvínov. Jenže jejich plán nevyšel. Velkou trhlinu dostal krátce poté, co se první třetina zlomila do druhé poloviny. Během 65 sekund překonali gólmana Kacetla útočník Köhler a při přesilové hře Honejsek.

V prostřední části sice dal Dynamu šanci na zvrat přesnou trefou Kolář, když pak ale šest sekund před odchodem do kabin přidal svůj druhý gól Köhler, pardubické šance byly zpátky na nule. V úplném závěru zkusili Pardubičtí hru bez brankáře, do odkryté klece se ale trefil Fryšara a bylo definitivně hotovo - 4:1.

33. kolo hokejové extraligy
PSG Berani Zlín - HC Dynamo Pardubice 4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 13. Köhler (Řezníček, Šlahař), 15. Honejsek (Okál, Šlahař), 40. Köhler (Okál), 59. Fryšara (Claireaux) - 27. J. Kolář. Rozhodčí: Kika, Štefík - Ondráček, Špůr. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. Diváci: 5249.
Zlín: Kašík - D. Nosek, Žižka, Ferenc, Freibergs, Řezníček, M. Novotný, Buchta - J. Ondráček, Fořt, Kubiš - Šlahař, Honejsek, Köhler - Claireaux, Fryšara, Dufek - Okál, P. Sedláček, Popelka. Trenér: R. Svoboda.
Pardubice: Kacetl - J. Zdráhal, J. Kolář , Hollland, Eklund, T. Voráček, J. Mikuš, Ivan - Tybor, Mandát, Svačina - O. Machala, Poulíček, Harju - D. Kindl, Jenyš, M. Látal - M. Beran, R. Vlach, Kusý. Trenér: Razým.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice