Hlavní obsah

Play off s mateřským klubem neudělal, přesto Růžička povede Litvínov dál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisty extraligového Litvínova povede i nadále kouč Vladimír Růžička. S klubem podepsal novou smlouvu, přestože tým Vervy nepostoupil do play off.

Foto: www.skkadan.cz, Dalibor Kachlík

Vladimír Růžička i nadále povede mateřský Litvínov.

Článek

„Vláďa je jedním z nejzkušenějších trenérů u nás. Má za sebou úspěchy v extralize i nároďáku. Jsme rádi, že jsme se dohodli na pokračovaní a věřím, že pomůže týmu v nové sezóně k postupu do play off," uvedl generální ředitel Chemiků Pavel Hynek.

Kapitán olympijských vítězů z Nagan Růžička se na podzim loňského roku vrátil do Litvínova po 31 letech a poprvé jako trenér. Ani s ním na střídačce ale Severočeši podruhé za sebou nepostoupili alespoň do předkola play off.

„Jsem rád, že jsem dostal nabídku. Byla to pro mě jasná priorita a chtěl bych tady být samozřejmě více let. Sezona jednoznačně nedopadla dobře, protože jsme se nedostali do play off. Musíme se dobře připravit a v nové extraligové sezoně chceme uspět," prohlásil Růžička, jenž v tuzemské nejvyšší soutěži získal se Slavií dva mistrovské tituly a vedl i Chomutov a Hradec Králové.

V Litvínově by nyní měl se sportovním úsekem klubu pracovat i na vybudování nového jádra týmu.

Reklama

Související témata: