Hlavní obsah

Rána pro Kladno. Minimálně na měsíc přišlo o kapitána Plekance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejové Kladno se bude muset minimálně měsíc obejít bez svého kapitána Tomáše Plekance. Útočník, jenž za dva týdny oslaví 41. narozeniny, totiž kvůli zdravotním problémům bude Rytířům chybět až do listopadové reprezentační pauzy. „Po návratu zpět na Kladno vynechá své první extraligové utkání,“ upozorňuje web Rytířů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejista Kladna Tomáš Plekanec.

Článek

Pro Kladenské je to velká rána, protože Plekanec byl nepostradatelným mužem, který hraje přesilovky i oslabení. I v této sezoně se jeho průměrný čas strávený na ledě pohyboval na 23 minutách za zápas, což je u útočníka obří porce. Co konkrétně ho trápí, tisková zpráva klubu neuvádí.

Není to ale jediná absence. V neděli proti Litvínovu bude chybět také další zkušený útočník Michael Frolík. A tak je otázkou, jestli už nenastal čas, aby se do zápasů aktivně zapojil Jaromír Jágr. Ten však tento týden naznačil, že nejprve potřebuje zhubnout a že zvažuje rozehrát se v prvoligové Slavii.

Reklama