Hlavní obsah

Sázka na legendu! Hokejisté Hradce Králové už mají trenéra pro příští sezonu

Hradec Králové/Praha

Hokejisty extraligového Hradce Králové povede v příští sezoně jako hlavní trenér Vladimír Růžička. Spolu s ním už nebude na střídačce Tomáš Martinec. Informaci potvrdil východočeský klub ve čtvrtek na svých internetových stránkách.

Foto: Facebook: Mountfield HK

Vladimír Růžička zůstává jako hlavní kouč Hradce Králové.

Článek
Fotogalerie

Extraligové hokejové kluby po předčasném konci soutěžního ročníku 2019/20 řeší otázku hráčských kádrů a stejně tak složení trenérských týmů pro novou sezonu. Vedení klubu Mountfield HK se zabývalo trenérskou otázkou na nadcházející sezonu.

Současná situace, kdy na území České republiky platí nouzový stav, neumožňuje představenstvu klubu společné setkání a jednání. Z důvodu nutnosti pokračovat v budování mužstva na příští ročník proto představenstvo společnosti řešilo obsazení pozice hlavního trenéra A-týmu Mountfieldu HK formou per rollam.

"Jeho prostřednictvím bylo rozhodnuto, že hlavní mužstvo povede Vladimír Růžička. Ten byl zároveň pověřen sestavením trenérského týmu, na čemž aktuálně pracuje," uvádí se v prohlášení na internetových stránkách klubu.

Vladimír Růžička se stal součástí hradeckého hokeje v říjnu 2019, kdy na střídačce doplnil Tomáše Martince v pozici hlavního trenéra. V této roli, tentokrát již jako jeden hlavní kouč, bude pokračovat i v nadcházejícím období.

Martinec bude nadále šéftrenérem mládeže Mountfieldu a řeší i možnost působení u mládežnické reprezentace.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články