Hlavní obsah

Třetí posila brněnských hokejistů. Z Plzně se do Komety vrací odchovanec Dufek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejová Kometa oznámila třetí posilu. Po obránci Kundrátkovi a útočníkovi Koblížkovi přichází z Plzně odchovanec Jan Dufek, který v minulosti prošel v Brně mládežnickými kategoriemi.

Foto: hc-kometa.cz

Jan Dufek přichází do Komety.

Článek

„Několik let jsem pak lítal po republice. Je skvělé, že můžu být teď zase doma. Budu hrát za klub, který mám v srdci. Jsem Brňák, a hrozně pro mě znamená, že budu v extralize oblékat modrobílý dres Komety," svěřil se pětadvacetiletý útočník, který působil i v Litvínově, Porubě či Zlíně. V Baťově městě si Dufek výbornými výkony v sezoně 2019/2020 vysloužil i pozvánku do reprezentačního mužstva.

Při jeho návratu do moravské metropole hrálo roli také to, že řadu hokejistů Komety dobře zná. „Nejvíc brankáře Marka Čiliaka, Adama Zbořila, Luboše Horkého a Radka Koblížka. Samozřejmě i vedoucího týmu Otu Železného. S trenéry se teprve musím seznámit," plánuje Dufek, který se v tomto týdnu hodlá zapojit do suché přípravy mužstva.

Reklama

Související témata: