Hlavní obsah

Útočník Dvořáček a mladý obránce Čech budou hrát dál za Boleslav

V hokejové Mladé Boleslavi budou pokračovat útočník David Dvořáček a obránce Aleš Čech, kteří do klubu přišli v lednu. Středočeský celek na svém webu oznámil, že se s oběma hráči domluvil na smlouvách. Po třech a půl sezonách v Mladé Boleslavi končí slovenský útočník Mário Lunter.

Foto: Jan Pavlíček/BK Mladá Boleslav

Hokejový obránce Mladé Boleslavi Aleš Čech

Článek

Třicetiletý Dvořáček přišel v lednu ze Sparty za Pavla Kousala a v 17 zápasech včetně play off nasbíral tři góly a tři asistence. "David do našeho týmu přinesl svěží vítr v bruslení a nasazení. Výborně zapadl, je to charakterní kluk, který nevypustí žádný souboj. Proto pro nás byl jasnou volbou a jsme rádi, že jsme se dohodli," řekl sportovní ředitel Martin Ševc.

Osmnáctiletý Čech, který má stříbro z mistrovství světa juniorů z přelomu roku, odehrál vinou zranění od svého příchodu z juniorky Kärpätu Oulu za Mladou Boleslav v extralize jen čtyři utkání. "Je to mladý a perspektivní obránce. Udělal určitý progres, který byl vidět na juniorském mistrovství světa. Bohužel si krátce po příchodu k nám zlomil v zápase ruku, takže toho v A týmu mnoho nepředvedl. Věříme ale, že to přijde. Navíc nyní výrazně pomáhá v play off juniorce," uvedl Ševc.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články