Hlavní obsah

Útočník Ondráček bude hostovat ze Zlína v Brně

Hokejový útočník Jiří Ondráček bude do konce této sezony hostovat z prvoligového Zlína v extraligové Kometě Brno. Opačným směrem zamířil Petr Kratochvíl. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Foto: Petr Horník, Právo

Útočník Jiří Ondráček ještě v dresu Zlína před brankou Sparty.

Článek

Čtyřiatřicetiletý Ondráček se loni vrátil do Zlína po ročním angažmá v Motoru České Budějovice. V tomto ročníku si připsal za Berany v 34 zápasech šest branek a stejný počet asistencí. V extralize má na kontě 721 utkání a 192 bodů (86+106).

"Jirka projevil zájem ještě si zahrát extraligu a nám tato výměna dává smysl. Jako o defenzivního útočníka o něj měly zájem i jiné extraligové týmy, ale dohoda s Kometou byla prioritní," řekl webu Beranů generální manažer uvedl Robert Hamrla.

Zlín, který po 42 letech sestoupil z extraligy, je v druhé nejvyšší soutěži až na 12. místě. Na předkolo play off ztrácí šest bodů.

Pětadvacetiletý útočník Kratochvíl si v 31 zápasech připsal čtyři asistence. V pěti duelech první ligy za Přerov zaznamenal gól a přihrávku. "O Petra Kratochvíla jsme měli velký zájem, minulý rok si velmi dobře rozuměl s Denisem Kindlem. Věřím, že ve zbytku sezony zvýší produktivitu našeho útoku, což vnímáme jako největší problém aktuálního týmu," uvedl Hamrla.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.