Hlavní obsah

Útočník Ordoš uzavřel s Libercem novou tříletou smlouvu

Hokejový útočník Jan Ordoš podepsal novou tříletou smlouvu s Libercem, který si pojistil jeho služby až do konce sezóny 2020/21. Jednadvacetiletý odchovanec Ústí nad Labem působí v týmu Bílých Tygrů už od mládežnických let od roku 2011. Měl sice ještě rok platný kontrakt, ale klub se rozhodl mu vylepšit podmínky a prodloužit spolupráci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Ordoš během tréninku hokejové reprezentace.

Článek

"V naší organizaci vyrostl a podílel se na našich největších úspěších v posledních letech. Usoudili jsme, že je čas nabídnout mu lepší a delší kontrakt. Jsem rád, že jsme se dohodli na podpisu nové tříleté smlouvy," uvedl v tiskové zprávě trenér a sportovní manažer Liberce Filip Pešán.

V extralize má Ordoš na kontě 142 zápasů a 45 bodů za 22 branek a 23 asistencí. V uplynulém ročníku si připsal v 61 duelech včetně play off 22 bodů za 13 branek a devět asistencí.

"Honza Ordoš se stal nedílnou součástí našeho týmu a věřím, že se v brzké době natrvalo zabydlí také v reprezentaci," doplnil Pešán. Ordoš v minulé sezóně v českém národním týmu debutoval a sehrál čtyři zápasy. Tento týden se zúčastnil prvního kempu pod novým koučem reprezentace Milošem Říhou.

Reklama