Hlavní obsah

Vašíček slavil s fanoušky Komety postup do finále, mezitím přišel o své věci

Euforie, oslavy, šampaňské a kolem desítky fanoušků, kteří děkují. Bohužel ne všichni. Hokejisté Komety Brno udolali v semifinále Plzeň, když přijeli před brněnskou Kajot Arenu, stal se nepříjemný okamžik. Obránce Jiří Vašíček neodešel domů s tím, s čím přijel. Zmizela mu taška i se snubním prstenem. Místo soustředění na finále musel doma vysvětlovat nepříjemnou záležitost.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Hokejisté Komety Brno Jiří Vašíček (vlevo) a Roman Erat se radují z branky.

Článek

Vše se přihodilo v noci z 2. na 3. dubna. Hráči slavili, fanoušci slavili, někdo ale měl jiné úmysly. Radost z postupu do finále extraligy obětavému zadákovi zhořkla.

Celkem jedenatřicetiletý obránce přišel o sportovní tašku, polštář, další věci uvnitř a především snubní prsten. Po tomto incidentu se do pátrání pustili i samotní fanoušci Komety.

„Prosíme fanoušky, kteří si těchto věcí všimli, nebo dokonce ví, kdo je odcizil, případně, kde se aktuálně mohou nacházet, aby nás kontaktovali. Nálezce může také prstýnek anonymně vrátit na recepci Kajot areny. Poctivému nálezci předem děkujeme," píše se na stránkách klubu. A na fanouškovském fóru příznivci klubu pro tuto událost pochopení rozhodně nemají.

"Je to tak, taška se ztratila. Přitom v ní byly jenom obyčejné věci, polštář do autobusu, oblečení. Věci klidně můžu postrádat, ale snubní prsten budu těžko něčím nahrazovat," citoval isport.cz Vašíčka.

Reklama

Související témata: