Hlavní obsah

Věřili jsme v titul. Bohužel jsme zůstali daleko za očekáváním, posteskla si šéfka Sparty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani ve své čtvrté sezoně v roli generální manažerky hokejové Sparty se vysněného mistrovského titulu nedočkala. „Zůstali jsme daleko za očekáváním,“ posteskla si Barbora Snopková Haberová pro oficiální stránky klubu den poté, co vypadnul ve čtvrtfinále extraligy s mistrovským Třincem.

Foto: HC Sparta Praha

Generální manažerka Sparty Barbora Snopková Haberová.

Článek

„Po třech sezonách, kdy jsme se neustále zlepšovali, nemůžeme konec ve čtvrtfinále hodnotit jinak než jako neúspěch. S ohledem na výsledky i hru, kterou jsme předváděli pod novým trenérským tandemem, jsme stejně jako všichni fanoušci věřili, že výsledek z loňského roku překonáme," neskrývá Snopková Haberová, že po loňském stříbru chtěla Sparta zlato, na které čeká od roku 2007.

„Bohužel jsme zůstali daleko za očekáváním," ví Snopková, podle které byla série s Oceláři vyrovnaná.

„Ačkoliv byl náš tým po většinu času tím aktivnějším, nedokázali jsme na Třinec nalézt recept. Výsledek budeme důkladně analyzovat a následně musíme určit, co udělat v příští sezoně lépe," prohlašuje dcera někdejšího legendárního rozhodčího Iva Habra a Třinci k postupu pogratulovala a poděkovala za férovou sérii.

Foto: Ondřej Pýcha, HC Sparta Praha

Zleva generální manažerka Sparty Barbora Snopková Haberová, sportovní manažer klubu Jaroslav Hlinka a sportovní ředitel Petr Ton.

Drtivá většina ze současného sparťanského kádru je pod smlouvy i minimálně pro další sezonu, jistý je prozatím jen odchod obránce Janduse a útočníka Davida Kašeho. Kontrakt vypršel bekovi Poláškovi a forvardovi Vauhkonenovi.

„Věříme, že systematická práce s kádrem nás může opět vrátit tam, kde bychom se chtěli dlouhodobě pohybovat," dodává Snopková Haberová s tím, že největším pozitivem sezony byla podpora fanoušků, kterých v průměru na domácí zápasy chodilo téměř 11 tisíc v základní části.

Reklama