Hlavní obsah

Mladá Boleslav potvrdila Vlasáka. Bude sportovním ředitelem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Celkem šestnáct let působil v Plzni. Od nové sezony se však Tomáš Vlasák stane sportovním ředitelem hokejové Mladé Boleslavi. V klubu ale zůstane i Martin Ševc, jenž se přesune do role sportovního manažera. Bruslaři to oznámili na svém webu.

Foto: Profimedia.cz

Tomáš Vlasák po šestnácti letech opouští Plzeň

Článek

„Angažováním Tomáše Vlasáka posilujeme sportovní pozice v našem klubu. Oba (Vlasák i Ševc - pozn. red.) vědí, co tahle práce obnáší a co je třeba dělat pro úspěch. Věříme, že vytvoří silný tandem,“ uvedl generální manažer klubu Jan Tůma.

Hlavním trenérem klubu zůstane Richard Král, jeho asistentem pak David Havíř. Václav Pletka se od seniorského mužstva přesune zpět do mládeže.

Vlasák v Plzni strávil sedm let jako hráč a devět jako sportovní manažer. V Mladé Boleslavi bude moci přímo dohlížet také na rozvoj svého syna Marka, jenž působí v juniorce Bruslařů. V letošní sezoně měl ale smůlu na zranění.

Středočeský klub bude mít v příštím ročníku co napravovat. Výkony se totiž letos nesetkaly s ambicemi a Mladá Boleslav se musela spokojit se 13. místem. Na hráčském trhu patří k nejaktivnějším. Kádr opustilo devět hráčů a šest nových přišlo. Dres Bruslařů budou v příští sezoně oblékat Dominik Lakatoš, Petr Čajka, Tomáš Havlín, Zdeněk Doležal, Aleksi Rekonen a Steve Moses.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.