Hlavní obsah

Zápas o trenky. Fanoušci Sparty si v zápase s Brnem utahovali z Komety

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rivalita mezi oběma kluby je obrovská a nic na tom nemění ani fakt, že zatímco Sparta je v současnosti jedním z nejlépe šlapajících týmů hokejové extraligy, Brno naopak formu marně hledá. Jen tři výhry od začátku prosince hovoří za vše... V pátečním vzájemném souboji v pražské O2 areně si do Komety neopomněli rýpnout fanoušci domácího celku.

Foto: Jan Škvor, Sport.cz

Transparenty, které fanoušci Sparty rozmístili ve svém kotli během zápasu s Kometou.

Článek

Ti v první třetině během druhé reklamní přestávky rozvinuli ve svém kotli tři transparenty s konkrétními zápasy Komety za poslední měsíc.

„Zápas o dresy, 28.12.2022", stálo na tom prvním, na němž má hokejista ještě celou výstroj včetně dresu. Sparťanští příznivci tím poukazovali na duel Brna s Hradcem Králové, během nějž se v kotli Komety objevily dresy hráčů mužstva, které jim jeden z naštvaných fanoušků sebral po předchozím debaklu 2:7 v Třinci.

„Zápas o brusle, 8.1.2023," připomínali na druhém obrázku, kde už je hokejista bez dresu, sparťanští fans utkání Brna s Pardubicemi. Během něj domácí kotel dal najevo naštvání z výkonů i výsledků Komety mlčením.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jakub Flek z Komety Brno a Michal Moravčík ze Sparty Praha v souboji.

A třetí transparent? Na něm už hokejista disponuje jen helmou, hokejkou a kalhotami. „Zápas o trenky, 20.1.2023," zmiňoval kotel Sparty páteční vzájemný souboj s Kometou.

Po zápase byli spokojenější sparťané, Kometu porazili 5:3.

Reklama